Pandrup
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: fredag d. 3. juni 2022

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: fredag d. 3. juni 2022

DR1

05:30  

Puk og Herman - Mit livs måltid - Mads Langer (4:5)
Puk og Herman - Mit livs måltid - Mads Langer (4:5) TV-værten Puk Elgård og kokken Thomas Herman besøger en række kendte danskere, som de begge er fascineret af. Over to dage samler de indtryk og lærer hovedpersonen at kende. Og til sidst serverer Herman et udsøgt gourmetmåltid med inspiration fra hovedpersonens liv. I dag møder Puk og Herman den danske sanger og sangskriver Mads Langer, der netop har overstået en totalt udsolgt danmarksturne ovenpå sit seneste succesalbum "In These Waters". Hjemme hos Mads får Puk og Herman en intimkoncert fremført på Mads røde flygel og hører om, hvordan Mads balancerer sit liv imellem Skive, København og New York. Puk og Mads tager på fisketur, mens Herman tilbereder en særlig menu, som skal serveres i Medley Studierne, hvor Mads har indspillet mange af sine sange.

06:30  

Søren Ryge præsenterer - Mit bedste program
Søren Ryge præsenterer - Mit bedste program I anledning af, at dette er sæsonens - og måske hele karrierens sidste Søren Ryge udsendelse har han et bud på spørgsmålet: Hvad er det bedste, du har lavet i dine 42 år i DR? Det kan kun blive 'Anders og Julius'. Derfor får de lov til at fylde denne sidste halve time.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Rosenmeiers Rejse: Hjælpeløs i Dubai (3:3)
Rosenmeiers Rejse: Hjælpeløs i Dubai (3:3) Dubai skulle være verdens bedste sted at leve med et handicap. Og der er også flere danske familier med børn med handicap, som hellere vil bo her end i Danmark. Men er der en bagside af medaljen? Peter Rosenmeier rejser til byen for at opleve på sin egen krop, om det her virkelig også er verdens bedste sted for en som ham med handicap. Tilrettelæggelse: Caroline Lotz

07:45  

Togulykken - Et sidste håb (4:4)
Togulykken - Et sidste håb (4:4) Lasse og de andre familier fortsætter kampen. De vil have sagen genåbnet på grund af nye oplysninger. Det lykkes Lasse at få et afgørende møde med ministeren, hvor han søger retfærdighed for Line og de andre dræbte fra Storebæltsulykken. Tilrettelæggelse: Anders Bindesbøll og Nikolaj Venge.

08:15  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet. Værnsfælles Forsvarskommando - Havfald Diabetesforeningen Dansk råd for genoplivning, Stroke kampagne

08:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Peitersen og Nordvestpassagen (4:4)
Peitersen og Nordvestpassagen (4:4) Dansk reportage fra 2018 I århundreder har mennesket søgt efter en nordlig sejlrute mellem Atlanterhavet i øst og Stillehavet i vest. Hundredevis af søfolk er gået tabt i forsøget på at finde "Nordvestpassagen". I fire programmer begiver eventyrer og bådbygger Erik Peitersen, hans barndomskammerat Jens Kjeldsen og dennes grønlandske hustru Dorthe sig ud i et af klodens mest isfyldte og barske farvande for at finde vejen igennem den sagnomspundne passage. I fjerde program følger vi de tre venners sejlads nord om Alaska og ud gennem Beringsstrædet, hvor de farlige (arktiske) vinde for alvor sætter både sømandskab og kammeratskab på prøve. Sendt første gang 01.02.2018

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet (3)
Ramasjang Mysteriet (3) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (19)
Ernest & Celestine (19)

06:10  

Sarah og And (20)
Sarah og And (20)

06:20  

Bamselægen - Falsk strubehoste (1)
Bamselægen - Falsk strubehoste (1) Bamselægen Sandra får besøg af Bille og hans bamse Morfar, der hoster meget og er snottet. Bille assisterer Bamselægen i undersøgelsen af Morfar, men afbrydes undervejs af professor Allan, som elsker at fortælle om kroppen og af Portør Ole, som er overbevist om, at han er syg. Følg med, og se om Bamselægen og Bille finder ud af, hvad Morfar fejler, og om de kan hjælpe bamsen Morfar til at blive rask igen.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:55  

Oda Omvendt (3)
Oda Omvendt (3) Asger elsker at lave sit eget tøj, men Balder vil indføre børneuniformer på Sort Stue. Asgers forældre lader sig inspirere af Balder og forbyder Asger at sy - de ødelægger tilmed Asgers sy-grej. Heldigvis er Oda Omvendt ikke langt væk, og det bliver en oplevelse, som ingen af dem vil glemme, da Asgers forældre bliver zappet! Men da Oda tager afsted fra Asgers hjem, venter Balder udenfor...

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon
Simon Pas på! Her kommer jeg!

07:10  

Simon
Simon Hvem er bange for mørket?

07:17  

Simon
Simon Hamsteren Albert

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Sprinter Galore II - Arbejde (8)
Sprinter Galore II - Arbejde (8) Heino insisterer på at samle en vugge for Thomas og Kathrine, så for ikke at blive opdaget, må Sprinter tage med Thomas på arbejde. Livet som politimand viser sig dog at være lidt mindre spændende, end Sprinter havde troet, ligesom det at have en superhelt med på arbejde viser sig at være mere udfordrende, end Thomas havde håbet på ...

07:45  

Paddington
Paddington

07:55  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (37)
Vidundervovsen Vaffel (37)

08:20  

Ramasjang Redder Bierne - Serien (3:5)
Ramasjang Redder Bierne - Serien (3:5) Viggo har besluttet sig for at flyve udenfor kortet for at finde blomster. Derud hvor ingen bier har været før. Men udenfor kortet lurer alverdens farer!

08:35  

TV AVISEN for dyr - På sporet af svindlerkaninen (5)
TV AVISEN for dyr - På sporet af svindlerkaninen (5) Dagens vilde nyhed kommer fra Sydpolen, hvor pingvinen Randi vil prøve at blive den første flyvende pingvin. Svindlerkaninen Claude har været på spil igen, så nu er både reporteren Stefan og politihunden King på sagen. Spørgsmålet er om de finder Claude eller om det lykkes ham at stikke af igen? Der er også tid til en historie om den nyeste fiske-mode, et klip fra konkurrencen Dans Med Vildt og selvfølgelig en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

08:45  

Oda Omvendt II (1)
Oda Omvendt II (1) Christiane elsker at spille bold, men hendes stressede far har slet ikke tid til alt det boldspilleri, for der er så meget, de skal nå. Heldigvis bor Oda Omvendt lige i nærheden i sin store, orange hoppebold. Sammen får Christiane og Oda Omvendt med Odas nye tidszapper og en god portion børnetidsmagi sat en stopper for de voksnes tids-stresseri. Men så får Balder besøg fra det Allerhøjeste Sted.

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:20  

Fra bøllehund til bedsteven (1:7)
Fra bøllehund til bedsteven (1:7) Norsk dokumentarserie fra 2020. (Fra bølle til bestevenn) Hvad stiller du op, hvis din pelsklædte bedsteven bider, bjæffer og generelt opfører sig som en bølle? Hundetræneren Maren Teien Rørvik hjælper seks hundeejere med at få styr på deres uvorne firbenede venner.

09:50  

Fra bøllehund til bedsteven (2:7)
Fra bøllehund til bedsteven (2:7) Norsk dokumentarserie fra 2020. (Fra bølle til bestevenn) Hundetræneren Maren har samlet seks bøllehunde og deres mennesker til bootcamp, så der kan komme styr på de firbenedes unoder. Vi lærer border collien Iris bedre at kende, og Line og Mikkel fortæller deres stærke historie.

10:00  

Flodhesten - Afrikas farligste dyr
Flodhesten - Afrikas farligste dyr Britisk naturprogram fra 2019 (Hippo) Flodhesten er Afrikas farligste dyr. En enorm, territorial vegetar med et kæmpe gab og knivskarpe hjørnetænder. Den kan veje op til tre tons og sprinte hurtigere end et menneske. Og selvom den ikke kan flyde, bruger den det meste af sin tid i vandet. Her dykker vi ned under overfladen for at opleve flodhestens sande natur. Se, hvordan den beskytter sin familie, står front mod sine fjender og er både følsom og komisk.

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (149)
Antikkrejlerne med kendisser (149) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

09:00  

Skål for Europa - med Anders Fogh Rasmussen (5:6)
Skål for Europa - med Anders Fogh Rasmussen (5:6) Kraftig vin og catalansk selvstændighed Tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen og vinentusiasten Morten Brink Iwersen tager på et europæisk roadtrip igennem klassiske vindistrikter og politiske dilemmaer. I Spanien vil de catalanske vinbønder være selvstændige for enhver pris, tidligere premierminister José Maria Aznar vil til gengæld slå oprøret ned. Og midt i det hele står 100 år gamle vinstokke roligt, som de altid har gjort. Tilrettelæggelse: Jacob Basbøll.

09:30  

Skål for Europa - med Anders Fogh Rasmussen (6:6)
Skål for Europa - med Anders Fogh Rasmussen (6:6) Bobler og Brexit Tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen og vinentusiasten Morten Brink Iwersen tager på et europæisk roadtrip igennem klassiske vindistrikter og politiske dilemmaer. Som bartendere på en snusket pub får de to rejsende i den grad forklaret, hvorfor englænderne vil ud af EU. På vinsiden mener englænderne også at kunne klare sig uden EU - de har nemlig kopieret Champagne! Tilrettelæggelse: Jacob Basbøll.

10:00  

Museets eventyrlige skatte (5:6)
Museets eventyrlige skatte (5:6) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Secrets of the Museum) Magasinerne på Victoria and Albert Museum rummer mange tusind eksempler på nyskabende kunsthåndværk og design, både gammelt og nyt. Denne gang bliver første udgivelse af Shakespeares samlede værker shinet op. En elegant handske får nyt liv. Og en slidt og hemmelighedsfuld kuffert, der har ligget ubemærket hen i 50 år, bliver støvet af. Hvem var den oprindelige ejer?

10:45  

Museets eventyrlige skatte (6:6)
Museets eventyrlige skatte (6:6) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Secrets of the Museum) Mange af Victoria and Albert museets udstillingsgenstande er unikke ting, der har overlevet mod alle odds. Denne gang dukker et enestående fund op, der har ligget i jorden i næsten 600 år. Et unikt bord, der er et eksempel på en glemt kunstform fra for næsten 200 år siden, kræver en akut indsats. Og så skal museet udstille en meget speciel bil, der får alle til at standse op og kigge.

11:35  

Landsbyen (19:44)
Landsbyen (19:44) Dansk serie fra 1995. Ingeborg Andersen sidder solidt på Brydegård med sin ven, Johannes - og på Strandgården glæder sønnen Aksel sig over Evas graviditet. Den anden søn, Frank, har succes i byggebranchen, men problemer i ægteskabet med Karen. Pludselig dukker en figur fra familiens fortid op, da Skandstrup Bank udnævner ny kreditchef. Hvorfor vender Bjarne Mortensen tilbage? Er han kommet for at hævne sig? Hvad er det for en forbrydelse, han anklager Ingeborg for? Eva: Chili Turèll. Aksel: Niels Skousen. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Frank: Søren Østergaard. Karen: Lene Falck. Mille: Kirsten Lehfeldt. Ulrik: Stig Hoffmeyer. Julie: Marie Ingerslev. Jytte: Lotte Olsen. Matisen: Peter Schrøder. Desuden medvirker: Kirsten Norholt, Michelle Bjørn-Andersen, Kurt Ravn, Birgitte Raaberg og Grethe Holmer. Manus: Peter Thorsboe. Instruktion: Niels Gråbøl. Foto: Henrik Herbert. Musik: Bo Holten. Sendt første gang 1995

TVR

09:05  

Pyjamasheltene II (41)
Pyjamasheltene II (41)

09:15  

Hørmehunden
Hørmehunden

09:30  

Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie
Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie Rosa besøger Salma, der går til judo og har et sovedyr der hedder Bamsi. Bamsi går kun i lyserødt tøj, spiser lyserød mad og har lyserød sminke på. Så i eventyret bliver Bamsi til en prinsesse, der inviterer sin familie til lyserød fødselsdagsfest. Da en usynlig drilledrage spolerer festen og stjæler den gamle kejsers stok, drager Bamsis storebror ud for at fange dragen. Han er nemlig judomester og mener, at han sagtens kan fange dragen alene. Men Bamsi bevæbner sig med sin lyserøde sminke og sniger sig med på dragejagt.

09:50  

Ramajetterne II (8)
Ramajetterne II (8) Der er store problemer i Ramasjang Lufthavn. Hr. Skæg skal rejse til Kina for at hente kinesiske tegn, men flyskræk truer med at sætte en stopper for hele turen.

10:05  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6) Det er blevet dagen, hvor en nyt kuld bhilkhaneræg skal leveres, men Cleopatra vil stjæle dem og lave sin egen lille hær af tyveknægte. Hun har dog ikke taget højde for, at sådan en flok æg er svære at styre - eller for superhelten Sprinter.

10:05  

Superhelten Sprinter Galore (4)
Superhelten Sprinter Galore (4) Bhilkas officielle "Sprinter Galore - fanklub" vil hylde superhelten. Der er lagt op til en stor fest, men da skurken Cleopatra viser sig at være medlem, bliver festlighederne pludselig farlige - og så er der brug for en superhelt.

10:10  

Bamselægen - Sukkersyge (3)
Bamselægen - Sukkersyge (3) Grys bamse Hjorti skal hele tiden tisse. Den er også meget træt og meget tørstig. Bamselægen Sandra undersøger dens tis og dens blod og finder ud af, at den har diabetes. Hjorti bliver indlagt, så den kan bliver frisk igen og for at finde ud af, hvor meget insulin, den har brug for. Lær alt om kroppen og slip af med angsten for læger og hospitaler. Bamselægen Sandra tager sig af alle bamser i hele landet, der er syge eller kommet til skade.

10:30  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (10)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (10) Ude i skoven kæmper Nikoline for at komme ud af Staffans fælde. Tilbage i fængslet slår Joses overilede plan fejl, så hun fanges i cellen sammen med Kristian. Hvordan skal det nu lykkes dem at redde Grundloven?

10:40  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) John vil være cirkusartist, men dilleren kaprer forestillingen, og der er ikke noget ved at være en ægte cirkusartist, hvis man bare stjæler alle de andre artisters numre. Så John må finde på sit eget spektakulære cirkusnummer - med dilleren.

10:40  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) John skal se gamle film med Oldemor. Sammen ser de filmen om dengang Oldemor fik Buller, og John kommer til at tænke på, at Buller faktisk er hans hund, og slet ikke Oldemors, men det er Oldemor vist ikke enig i.

10:41  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) Det er juleaften og John skal bare lige købe et juletræ. Men på vejen møder han selveste julemanden, og pludselig skal John redde både julemanden, gaverne og ikke mindst sin egen juleaften.

10:45  

Onkel Rejes Sørøvershow (6)
Onkel Rejes Sørøvershow (6) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Vega, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne træben, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også de Sure Sokker og se om Vega og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian I sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:10  

Hr. Skægs hotel - Lommetyven (12)
Hr. Skægs hotel - Lommetyven (12) Hr. Skæg kan ikke forstå, hvorfor ting forsvinder på hotellet. Og nu kommer den finske dame med den store frakke og siger, at alle tingene på hendes værelse er forsvundet. Men måske har damen selv noget med det at gøre?

11:25  

Vilde venner (3)
Vilde venner (3) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Ebba og Anton, der har vagten i klubhuset. De skal fodre egern og ænder og hjælpe en hundefører med at lede efter et rådyr. Og så er der en flok gæslinger, der mangler en mor.

11:45  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet semifinaletid i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb kører de flotte fyre fra Farfars Drenge imod de seje tøser fra Landsbytosserne. Der bliver kamp til stregen, når de to hold skal ned ad Striben, ud på Specialbanen i et forladt parkeringshus og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig til årets finale?

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Nak & Æd - en laks i Storå (9:10)
Nak & Æd - en laks i Storå (9:10) Sæson 8 (2017). Det er september, og solen skinner endelig over Danmark. Jørgen og Nikolaj er taget ud for at fange en laks. Derfor har de fået lov til at slå lejr lige ned til Storå, hvor der efter sigende skulle være gode muligheder for at få den store fisk på krogen.

13:00  

Søren Vesters Have - Gårdspladsens forvandling
Søren Vesters Have - Gårdspladsens forvandling I år skal gårdspladsen blomstre i Thise. Og når Søren Vester får en ide, skal de store maskiner tilkaldes. For der skal laves gravhøj, plantes Kæmpe Verbena i vildskab og så skal Søren forsøge at få selv grus til at blomstre.

14:35  

Kender Du Typen? 2018 - Med bondeliv og bling bling
Kender Du Typen? 2018 - Med bondeliv og bling bling Hvilken kendt dansker er det, som laver lamper af skrald, og som nægter at bruge NemID. Se med når livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup i Kender Du Typen? skal regne ud, hvem der har spredt sig over 1600 kvadratmeter bolig på naturskønne Fyn. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:05  

Landsbyen (20:44)
Landsbyen (20:44) Dansk serie fra 1995. Da Astrid kommer hjem, efter at have været væk hele natten, er Thomas klar over, at hun har løjet for ham - det viser sig, at hun også har foretaget sig noget endnu værre. Ingeborg Andersen får besøg af Bjarne Mortensen, som beder hende om en vigtig tjeneste - men Ingeborg afviser ham. Til gengæld skynder hun sig afsted, da hun bliver klar over, at Eva har problemer. Eva: Chili Turèll. Aksel: Niels Skousen. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Frank: Søren Østergaard. Karen: Lene Falck. Johannes: Waage Sandø. Astrid: Helene Egelund. Mille: Kirsten Lehfeldt. Ulrik: Stig Hoffmeyer. Julie: Marie Ingerslev. Desuden medvirker Lotte Olsen, Peter Schrøder, Maurice Blinkenberg, Lars Simonsen, Michelle Bjørn-Andersen, Lars Knutzon, Kurt Ravn, Birgitte Raaberg, Grethe Holmer og Claus Flygare. Manus: Peter Thorsboe. Instruktion: Niels Gråbøl. Foto: Henrik Herbert. Musik: Bo Holten. Sendt første gang 1995

12:35  

Alt forladt - Mønsted Kalkgruber
Alt forladt - Mønsted Kalkgruber Langt inde i den lukkede del af Mønsted Kalkgruber findes der graffiti, som er over 100 år gammel. Det skal de to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff have et billede af. Et andet sted i Danmark finder de en gammel seismograf, gemt og glemt, men som faktisk har været med til at bestemme, at jorden har en fast kerne. Tilrettelæggelse: Morten Steenstrup Sendt første gang 11.02.13

12:55  

Reklamer til tiden (2:8)
Reklamer til tiden (2:8) - om vores mad, fra blodpølse til balsamico I dette program kan seerne bl.a. opleve Liva Weel besynge margarinen i 30'erne, Dirch Passer sælge appelsiner i 50'erne, og Ida Davidsen hylde den belgiske julesalat i 70'erne. I otte programmer præsenteres seerne for en guldgrube af gamle reklamefilm. Mange af filmene har været gemt væk i mørke kældre og kasser og er ikke blev vist siden de rullede over biograflærredet for årtier siden. Reklamefilmene er helt unikke vidnesbyrd om vores skiftende værdier og vaner. I gamle dage elskede vi alt det fede, og i de første sort-hvide film er koteletterne ved at drukne i margarine.I dag er vi til gengæld hysterisk fedt-forskrækkede, og der reklameres for et hav af light-produkter. Vært: Liv Thomsen.

13:35  

Anders Lund Madsen på Den Yderste Ø (2:3)
Anders Lund Madsen på Den Yderste Ø (2:3) I den fjerneste ende af Færøerne ligger Fugloy. 800 får og 44 færinger ved bredden af verdenshavet. Som brændingen gnaver af klipperne i den sidste vig, så æder nutiden sig ind på øen. Men stadig hænger øboerne fast på fjeldet med det yderste af neglene. Hvem er de? I anden episode har viceborgmesteren problemer med renovationen på øen. Desuden møder Anders tre forskellige sømænd. Én som lige er startet. Én som er midt i livet. Og én som har det hele bag sig. Og så er der grind!

14:05  

Anders Lund Madsen på Den Yderste Ø (3:3)
Anders Lund Madsen på Den Yderste Ø (3:3) I den fjerneste ende af Færøerne ligger Fugloy. 800 får og 44 færinger ved bredden af verdenshavet. Som brændingen gnaver af klipperne i den sidste vig, så æder nutiden sig ind på øen. Men stadig hænger øboerne fast på fjeldet med det yderste af neglene. Hvem er de? I tredje episode besøger Emma sin mands gravsted på fjeldet, for første gang siden han blev båret derop. Øens sidste skoleelev sidder tilbage i sin bedstefars barndomshjem hvor tapetet er ældre end huset. Rogví maler først den ene side, og så den anden side på den gamle skole. Og måske får Selmar og hans ven omsider en fugl i nettet.

14:35  

Danmarks Hemmelige Politi: Farlige frihedstanker
Danmarks Hemmelige Politi: Farlige frihedstanker De kan se dig og høre dig og de kan følge dit mindste skridt - hvis de vil. I 200 år har Danmark haft en efterretningstjeneste. En skjult verden af overvågning, skygning, hemmelige koder, telefonaflytning, meddelere og spioner. En verden hvor intet er privat i kampen mod terror, spionage, voldelige optøjer og andre trusler mod statens sikkerhed. Det hele begynder med den franske revolution i 1789. Den franske konge er blevet halshugget og i Danmark frygter Frederik 6. at det samme kan ske for ham

TVR

12:10  

Op og hop (3)
Op og hop (3) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Silja, der laver yoga på et flyvende tæppe.

12:20  

Rosa fra Rouladegade II (5)
Rosa fra Rouladegade II (5) Rosa bor i et hjemmebagt hus på Rouladegade i landet Ramasjang. Det bedste hun ved er, at udspionere og bage hemmelige overraskelseskager. Det har hun lært af sin spionfar og sin bagermor. I dag får hun besøg af Joel, der gerne vil overraske sin farmor med en kage, der passer helt perfekt til hende. Sammen forklæder de sig som politibetjente og tager på hemmelig kagemission i farmors lejlighed.

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11)

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7)

12:54  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3)

12:58  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Brachiosaurus havde en utrolig lang hals. Det var godt at have, da Brachiosaurus ville spise fra de saftige trækroner. Brachiosaurus var så høj som tre giraffer stående på hinanden.

12:59  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stegosaurus var en langsom dinosaur. Derfor var det svært at slippe ud af truende situationer, så i stedet måtte Stegosaurus blive på stedet og forsvare sig. Men hvordan gjorde den?

13:00  

Monster Buster
Monster Buster Tvillingerne Alaska og Østen har problemer med hvert sit fantasi-monster. Østen har en dum zombie, og Alaska har en heks, der halter. Heldigvis ved MonsterBuster Mille lige, hvad der skal gøres - og sammen laver de tre en snedig fælde med mudder, sjove snorkelyde og et fangenet. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:15  

Ramasjang Mysteriet II (5)
Ramasjang Mysteriet II (5) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

13:45  

Onkel Rejes sørøvershow II (4)
Onkel Rejes sørøvershow II (4) Dr. John har kidnappet Micahs lillesøster Leona for at koge hende om til en læbestift. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Mariehønen Megaglad, en automatisk proptrækker og en tur til den nedlagte boreplatform i Café Lattegat. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:00  

Motor Mille og uniformerne - Soldat (6)
Motor Mille og uniformerne - Soldat (6) Motor Mille får lov til at køre en kæmpe maskine da hun besøger en flok soldater. Men hun lærer også, hvorfor det er så vigtigt, at der er rent på stuerne, og hvorfor fælleskabet også er så vigtigt for at kunne hjælpe andre. Sammen med soldaterne skal Motor Mille ud på en forhindringsbane, hvor deres samarbejdsevner bliver sat på prøve.

14:15  

Sprinter Galore (2)
Sprinter Galore (2) Magnus mor og far bliver enige om at hvis Sprinter skal blive boende indtil hans rumskib er repareret er de nødt til at holde ham skjult. Men gode råd er dyre da de ser ud af vinduet at underboen Heino har fundet Sprinters rumskib, men heldigvis har Magnus en ide. Sammen går de ned i haven for at forsøge, at narre Heino så de kan få rumskibet med op i lejligheden.

14:30  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

14:55  

Gilbert Syltespire
Gilbert Syltespire Jeg, mig og Gilbert + Svamp til stregen

DR1

15:20  

Fader Brown IX (10:10)
Fader Brown IX (10:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Lady Felicia afholder et overdådigt maskebal nytårsaften 1953. Men festen bliver ødelagt, da forsvarsministeren bliver myrdet. Fader Brown må finde morderen inden det er for sent.

15:20  

Fader Brown IX (8:10)
Fader Brown IX (8:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Bunty bliver genforenet med Fader Brown, da de sammen skal efterforske en mørk hemmelighed på et ungdomsfængsel for piger.

16:05  

Hercule Poirot: Den forsvundne kokkepige
Hercule Poirot: Den forsvundne kokkepige Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den forsvundne kokkepige". At opspore en forsvundet kokkepige kan ikke være en national opgave og ligger følgelig langt under mesterdetektiven Poirots værdighed. Men hendes frue, Ernestine Todd, er en dame med overtalelsesevner, og desuden får Poirot hurtigt mistanke om mord.

16:05  

Fader Brown IX (9:10)
Fader Brown IX (9:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Fader Brown efterforsker personalet på et lokalt kursted, da en tidligere ansat bliver myrdet.

17:00  

Familien Löwander III (6:8)
Familien Löwander III (6:8) Svensk dramaserie fra 2019. (Vår tid är nu) Den nat, elmene i Kungsträdgården skal fældes, udbryder der optøjer. Uno og Maggan havner midt i stridighederne, men på hver sin side. John og venstreslænget planlægger et attentat i det centrale Stockholm. Christina forsøger at finde ud af, hvor hendes datter Moa-Li er blevet anbragt. Nina opdager, at der er noget alvorligt galt med økonomien på hendes natklub. Astrid kæmper mod sin sygdom med Gustav ved sin side.

17:00  

Familien Löwander III (5:8)
Familien Löwander III (5:8) Svensk dramaserie fra 2019. (Vår tid är nu) Maj 1971. Der er gået tre år, siden Christina forlod Nina og natklubben. I al hemmelighed bor hun på en gård sammen med John og resten af venstreslænget. Uno er blevet politimand og kommer på sporet af dem. Nina får at vide, at hun har et barnebarn og forsøger at komme i kontakt med Christina. Gustav og familien kommer hjem fra Tanzania - men anledningen er ikke den, som alle tror.

DR2

15:05  

Verdenskrigens danske skygger (4:4) - Ingen vej tilbage
Verdenskrigens danske skygger (4:4) - Ingen vej tilbage Efter 1. verdenskrig var der håb - men nu vokser uroen. Krisen kradser, ideerne radikaliseres og den næste katastrofe - 2. verdenskrig er lige om hjørnet.

15:35  

Historiequizzen: Skibsklarerergården i Helsingør
Historiequizzen: Skibsklarerergården i Helsingør Snyd, straf og let tjente penge er emnerne når Adrian Hughes og Historiequizzen tager på tidsrejse til 1700-tallet, hvor Øresundstolden er med til at gøre Helsingør til en international handelsby. Aftenens deltagere er Hanne Fabricius, Kåre Johannessen, Trine Halle og Christian Donatzky.

16:05  

Historiequizzen: Amager Museum
Historiequizzen: Amager Museum I aften tager Adrian Hughes festdragten på når Historiequizzen tager tilbage til dengang hvor hollænderne gjorde Amager til hele Københavns spisekammer. Deltagerne bliver afkrævet svar om amagerhylder, amagergæs og amagerkål. Aftenens deltagere er Hanne Fabricius, Cecilie Nielsen, Trine Halle og Kåre Johannessen.

16:35  

Verdens smukkeste togrejser
Verdens smukkeste togrejser Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra La Spezia til Genova. Denne gang kører vi ud på en fortryllende togtur langs en af Middelhavets mest vidunderlige kyststrækninger. En rejse, der bringer os gennem nationalparken Cinque Terre med de fem pittoreske byer, den historiske havn i Santa Margherita og et smut højt op i bjergene med jernbanen Genova-Casella. På vejen møder vi de folk, som bor og arbejder langs denne meget specielle toglinje.

17:20  

Verdens smukkeste togrejser
Verdens smukkeste togrejser Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Glasgow til Mallaig. Denne gang drager vi afsted på en af de mest naturskønne ruter i verden med den legendariske toglinje West Highland High. En rejse, der tager os gennem Loch Lomond - Storbritanniens største sø, den verdensberømte Glenfinnanviadukt - og til hjertet af højlandet. På vejen møder vi de folk, som bor og arbejder langs denne meget specielle toglinje.

TVR

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Hey Duggee (49)
Hey Duggee (49)

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

16:25  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:35  

Paw Patrol (2)
Paw Patrol (2) Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder skildpadder + Vovser og den meget store baby

17:00  

Onkel Rejes sørøvershow II (10)
Onkel Rejes sørøvershow II (10) Dr. John har kidnappet Carls storesøster Dagmar for at koge hende om til skønhedscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en Super Puster 2000, Mor Karens luftskib og en tur til både Fyn og Det Røde Hav. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:15  

Trex
Trex Simon, Lise og Trex forsøger at tjekke af det næste sidste punkt på listen. Det er tid til at pranke nogen. Eller som fortællerstemmen tror: Planke nogen.

17:20  

Stop!
Stop! Familien Sandström skal snart have et ny medlem. Mor og far snakker ikke om andet end den nye baby, som er på vej. Men Maja vil ikke have nogen lillebror. Hun vil have, at alt skal være, som det altid har været.

17:30  

Vennerne og det grønne lys 3 (10:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (10:20) Hugo vil redde Pixel og har brug for Valdemars hjælp. Men kan han få sig selv til at snyde vennerne og stjæle deres halvdel af ringen?

17:40  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John har glemt det eneste man ikke må glemme - oldemors fødselsdag. Nu er gode råd dyre, hvis John skal tilgives af oldemor, og han må bruge al sin snilde til at få stablet en rigtig fest på benene. Festen bliver dog forstyrret af en mindre ildebrand, og så må John redde dagen, på ægte diller-maner.

17:41  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal på fisketur, men han har ingen fiskestang. Så kan han til gengæld fiske med dilleren. Det er desværre bare så pinligt for den fanger bare gammelt skrammel. Og de andre på kajen griner så meget af ham, at dilleren skubber børnene i vandet. Men John redder dagen med sin diller-kopter, og får fisket børnene i land igen. Alt er godt, indtil John får rigtigt bid.

17:45  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (6)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (6) Se hvor Onkel Reje og Brille tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

17:59  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

DR1

18:00  

AntikQuizzen
AntikQuizzen Der er finale i AntikQuizzen, hvor deltagerne dyster på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Ugens tre vindere har hver taget en ny ting med som indgår i konkurrencen, og så skal deltagerne prissætte en flot veteranknallert og prøve kræfter med "Matador-runden". Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen

18:00  

AntikQuizzen
AntikQuizzen I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster Bjørn, Olga og Niels har hver taget en ting med, som indgår i konkurrencen. Og så skal deltagerne gætte designeren på en ikonisk skål - udelukkende ved at mærke på den. Aftenens vinder får lov at dyste om den samlede sejr i ugens finale på torsdag. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen

18:00  

AntikQuizzen
AntikQuizzen I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster Lars, Margit og Mads har hver taget en ting med, som indgår i konkurrencen. I aften skal deltagerne blandt meget andet gætte prisen på et eksemplar af det første Anders And blad. Aftenens vinder går direkte videre til ugens finale. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Disney Sjov
Disney Sjov

20:00  

Fællessang
Fællessang Fællessang byder seerne og publikum velkommen til en festlig fredag aften fyldt med musik og sang. Repertoiret er bredt, når værterne Katrine Muff og Jakob Fauerby tager os igennem alle de store fællessange, som vi kender så godt. Og hver fredag vil en ny artist indtage scenen i studiet og optræde med deres største numre direkte fra studiet i DR byen. Undervejs kommer vi også rundt i landet, når vi stiller igennem til artister og kor. Det bliver et brag af en hyggelig aften og alle er inviteret med, når vi åbner dørene til hele Danmarks nye, fælles mødested - Fællessang.

DR2

18:05  

Historiequizzen: Esrum Kloster
Historiequizzen: Esrum Kloster Der er dømt munkekutte og dyre trappistøl, når Adrian Hughes og Historiequizzen tager på tidsrejse til 1100-tallets klostertilværelse i Nordsjælland. Her på Esrum Kloster får deltagerne brug for al deres viden om klosterregler, kongelys og kloge urter! Aftenens deltagere er Hanne Fabricius, Kåre Johannessen, Trine Halle og Christian Donatzky.

18:35  

Historiequizzen: Frederiksberg Slot
Historiequizzen: Frederiksberg Slot Historiequizzen tager i aften i sommerhus! Nærmere betegnet kongens sommerhus anno ca. 1730. Adrian Hughes og de fire deltagere besøger nemlig Frederiksberg Slot, hvor det skal handle om krigslystne kaptajner og pæne prinsessekøkkener. Aftenens deltagere er Hanne Fabricius, Jakob Danneskiold-Samsøe, Trine Halle og Christian Donatzky.

19:05  

En by i provinsen (8:17)
En by i provinsen (8:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

20:00  

Wind River
Wind River Amerikansk thriller fra 2017. Jægeren Cory Lambert finder en ung kvinde død i et indianerreservat i Wyomings vildmark. Alt tyder på, at hun er flygtet barfodet gennem det øde snelandskab efter at være blevet brutalt voldtaget. Til at lede efterforskningen sender FBI en nyuddannet agent, Jane Banner. Det bliver en kamp for overlevelse, da hun og Cory sammen forsøger at finde ud af, hvem der stod bag den unge kvindes død. Medvirkende: Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Jon Bernthal m.fl. Instruktion: Taylor Sheridan.

20:00  

The Railway Man
The Railway Man Australsk-britisk autentisk drama fra 2013. Eric har lukket omverdenen ude og er besat af tog og køreplaner. Ved et tilfælde møder han den betagende Patti og lokkes ud af sin skal. Men på bryllupsnatten vender mareridt om tiden som japansk krigsfange tilbage. Tortur og tvangsarbejde på 'Dødens jernbane' har formørket hans sind. Han plages af hævntørst. Da han opdager, at hans bøddel stadig er i live, må Patti vælge. Vil hun støtte ham, uanset hvad han gør? Medvirkende: Colin Firth, Nicole Kidman, Stellan Skarsgård m.fl. Instruktion: Jonathan Teplitzky.

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:42  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John lover Oldemor, at han vil ordne haven, men dilleren får ham i problemer. Den får fældet æbletræet nedover deres stakkels nabo. Heldigvis får John reddet både æbler og nabo, men det er vist meget godt at Oldemor ikke ved hvordan.

18:42  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John får et gevær af Oldemor, og bliver bedt om at gå ud og skyde deres aftensmad - allerhelst en fasan. Verdens længste diller og et gevær er dømt til at gå galt, og sjovt nok kommer John da også hjem med en pizza og en gennemskudt diller.

18:44  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

18:45  

100% Ulv
100% Ulv

19:10  

Wild Kratts (4)
Wild Kratts (4)

19:35  

Svampebob Firkant X
Svampebob Firkant X Dybt godnat + Knasende catering

20:00  

Yakari på store eventyr
Yakari på store eventyr Den lille Sioux-indianer Yakari drager alene ud i verden i jagten på vildhesten Lille Torden, som siges at være utæmmelig. På sin rejse møder Yakari mange farer, men opdager også, at han har fået evnen til at tale med dyrene.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:30  

Shooter
Shooter Amerikansk action-thriller fra 2007. Skuffet og desillusioneret er finskytten Bob Lee Swagger flyttet ud i ødemarken efter sin tid i militæret. Modvilligt siger han ja til at forhindre et forestående attentat. Men han havner i sit livs mareridt, da han bliver anklaget for at prøve at snigmyrde USA's præsident. Kan han finde de rigtige gerningsmænd og afsløre den virkelige konspiration, inden det er for sent? Medvirkende: Mark Wahlberg, Michael Peña, Rohan Mitra, m.fl. Instruktion: Antoine Fuqua.

23:30  

Dead Man Down
Dead Man Down Amerikansk actionthriller fra 2013. Den hårdtslående Victor arbejder tilsyneladende loyalt for bandelederen Alphonse. Men i virkeligheden er Victor ude efter hævn over de mænd, der dræbte hans familie. Situationen bliver dog kompliceret, da Victor forføres af den mystiske Beatrice. Den unge kvinde har nemlig sine helt egne hævnplaner - og hun har brug for Victors hjælp. Medvirkende: Colin Farrell, Noomi Rapace, Dominic Cooper m.fl. Instruktion: Niels Arden Oplev.

DR2

21:45  

For hundrede år siden - Krig og kunst
For hundrede år siden - Krig og kunst Dansk historieserie fra 2018 I 1918 går verdenskrigen ind i sit sidste blodige år. De danske aviser er fyldte med krigstelegrammer, og levende billeder af en flok udmagrede krigsfanger i Horserødlejren gør stærkt indtryk. Det føles som om verdenen er splintret i atomer. Og det kan ses i kunsten. Der bliver råbt og skreget, næsten som om man forsøger at overdøve kanoner fra Vestfronten og bolsjevikkernes trampen. Avantgarden dyrker maskinerne, krigen og katastroferne og har hverken før eller siden haft så stor en gennemslagskraft.Samtidig er kvinder ikke længere kun muser, men også udøvende kunstnere i deres egen ret. Vært: Liv Thomsen Sendt første gang 21.11.2018

23:00  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

TVR

21:20  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

01:20  

Fader Brown IX (5:10)
Fader Brown IX (5:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Fader Brown slår sig sammen med sin ærkefjende Flambeau for at lede efter en forsvundet skat i et gammelt slot.

01:20  

Fader Brown IX (3:10)
Fader Brown IX (3:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) En barnemorder bliver myrdet. For at opklare sagen, må Fader Brown må dykke ned i fortiden og rippe op i gamle sår.

02:05  

Fader Brown IX (6:10)
Fader Brown IX (6:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Fader Browns stilling bliver truet, da han kommer i konflikt med et indflydelsesrigt nyt sognemedlem.

02:05  

Fader Brown IX (4:10)
Fader Brown IX (4:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) En person med en plaget sjæl fra dukker op igen. Og fader Brown bliver nødt til at undersøge trossamfundet Church of Apollo.

02:55  

Hammerslag - i Spanien
Hammerslag - i Spanien Hammerslag er taget en tur til Spanien, som er danskernes absolutte favorit feriedestination. Her skal vi se på boliger på den berømte "Costa del Sol" i Sydspanien, og så skal hold Øst og Vest også prøve kræfter med boligpriserne længere nordpå på "Costa Blanca", som er et populært sted for danskerne at købe feriebolig. Allernordligst på Costa Blanca i byen Jávea starter vi netop med et hus købt af danskere, der ligger på en klippeskrænt langt oppe over byens tage med den vildeste havudsigt! Der skal også sættes pris på en danskejet ferielejlighed tæt på Alicante by, der kan købes til cirka samme pris som et gennemsnitssommerhus hjemme i Danmark. Så går turen sydpå til Costa del Sol og op i bjergene til landsbyen Cómpeta, hvor hold Øst og Vest skal gætte, hvad prisen er for et hus, der har udsigt helt til Afrika, og så venter der intet mindre end en pragtvilla på Costa del Sol, som Spaniens tidligere diktator, Franco, engang brugte som sin egen ferieresidens. Sendt første gang 22.12.19

03:55  

Kender Du Typen? 2018 - Med finkultur og russisk gadevold
Kender Du Typen? 2018 - Med finkultur og russisk gadevold I tegnebogen er der et sæsonkort til Louisiana Museet, og på tabletten bliver der bingewatchet russiske "road rage" videoer. Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal bruge alle deres evner for at regne ud, hvem tegnebogen og tabletten tilhører, når de gæster en lejlighed på Nørrebro. Vært: Mads Steffensen

DR2

00:00  

Den store stygge verdensøkonomi - Valuta
Den store stygge verdensøkonomi - Valuta Dollars, bitcoins og kroner. Vi startede med bytteøkonomi, og nu er krypto det nyeste skud på stammen. Esben laver kryptokunst og forsøger at bytte sig til et Rolex, mens han prøver at få svar på, hvorfor vi ikke bare begraver kontanter, og hvordan fremtidens penge ser ud.

00:30  

Ritualet (2:4)
Ritualet (2:4) Tysk-østrigsk thrillerserie inspireret af 'Broen'. (Der Pass) Den tysk-østrigske politiduo Ellie Stocker og Gedeon Winter jager en sadistisk seriemorder. Efterforskningen fører dem til sektlederen Brunner, der synes at have inspireret morderen med sine bøger om civilisationens afslutning. Gennem Brunner lykkes det Ellie og Winter at kontakte morderen - men det forhindrer ham ikke i at slå til igen.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, PANDRUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0528001222