Pandrup
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: torsdag d. 2. juni 2022

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: torsdag d. 2. juni 2022

DR1

05:35  

Puk og Herman - Mit livs måltid - Holger Bech Nielsen (3:5)
Puk og Herman - Mit livs måltid - Holger Bech Nielsen (3:5) I dag møder Puk og Herman professor emeritus Holger Bech Nielsen, der forsker i højenergifysik på Niels Bohr Instituttet. Puk og Herman er spændt på, om en evigt søgende forsker overhovedet interesserer sig for noget så jordnært som mad, og det viser sig blandt andet, at Holger har et noget usædvanligt forhold til spejlæg. I Landbohøjskolens Have hører Puk om Holgers barndom som højtbegavet og genert dreng, og får tips til hvordan man får en plade chokolade til at vare uendeligt! Samtidig er Herman i gang med et udfordrende og usædvanligt måltid under stjernerne.

06:05  

DRs valgmorgen
DRs valgmorgen TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

DR2

05:50  

Barn af 90'erne
Barn af 90'erne Amerikansk dokumentar fra 2021. (Kid 90) De var unge og berømte i 90'erne. Serien 'Punky Brewster' gjorde Soleil Moon Frye til barnestjerne, og som teenager hang hun ud sammen med andre unge Hollywood-stjerner. Hun dokumenterede alle sine oplevelser og gemte dem i årevis. Indtil nu. Her dykker vi ned i hundredvis af timers optagelser af Frey og hendes generation af børneskuespillere.

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Peitersen og Nordvestpassagen (3:4)
Peitersen og Nordvestpassagen (3:4) Dansk reportage fra 2018 I århundreder har mennesket søgt efter en nordlig sejlrute mellem Atlanterhavet i øst og Stillehavet i vest. Hundredevis af søfolk er gået tabt i forsøget på at finde "Nordvestpassagen". I fire programmer begiver eventyrer og bådbygger Erik Peitersen, hans barndomskammerat Jens Kjeldsen og dennes grønlandske hustru Dorthe sig ud i et af klodens mest isfyldte og barske farvande for at finde vejen igennem den sagnomspundne passage. I tredje program følger vi de tre venners kamp for at blive forenet igen langs den øde og isfyldte canadiske nordkyst, hvor den mægtige arktiske natur for alvor viser sine tænder og udfordrer den lille båd. Sendt første gang 25.01.2018

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet (2)
Ramasjang Mysteriet (2) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (18)
Ernest & Celestine (18)

06:10  

Sarah og And (19)
Sarah og And (19)

06:20  

Bamselægen - Maveforgiftning (10)
Bamselægen - Maveforgiftning (10) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Theo og hans tiger-bamse Tesla. Theo er bekymret, fordi Tesla har så frygteligt ondt i maven. Så er det godt, at Bamselægen Sandra som altid er på pletten.

06:30  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:55  

Oda Omvendt (2)
Oda Omvendt (2) Balder vil have, at Ella holder op med at bygge huler overalt. Hjemme vil Ellas far og mor derfor fjerne Ellas hule og foreslår, at de hygger sig med at rydde op. Det gider Ella ikke. Hun går til Oda Omvendt, og sammen vender Oda og Ella op og ned på Ellas forældre. Imens lusker Balder rundt udenfor - og gennem vinduet ser han Oda Omvendt zappe de voksne med sin omvendt-zapper.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon
Simon Campingtur

07:15  

Simon
Simon

07:17  

Simon
Simon Eremitkrebsen Erik

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Sprinter Galore II - Olde (7)
Sprinter Galore II - Olde (7) Magnus og Viola tager Sprinter med op på hospitalet, så Sprinter kan reparere Olde, der er blevet meget syg. Men Olde kan ikke repareres, siger hun. Og hun vil faktisk heller ikke. Hun vil gerne bare have fred og sover stille ind kort tid efter. Magnus er ked af det. Det er bare det med, at han så aldrig skal se hende igen. Aldrig er bare lang tid ...

07:45  

Paddington
Paddington

07:55  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:05  

Vidundervovsen Vaffel (36)
Vidundervovsen Vaffel (36)

08:20  

Ramasjang Redder Bierne - Serien (2:5)
Ramasjang Redder Bierne - Serien (2:5) Dronningen truer Viggo med at gøre ham til rengøringsbi, hvis han ikke finder blomster. Viggo spørger Buller til råds og flyver glad afsted for at finde blomster.

08:30  

TV AVISEN for dyr - Sangfuglen Antonio (4)
TV AVISEN for dyr - Sangfuglen Antonio (4) Dagens vildeste nyhed kommer fra Afrika, hvor den rejsende reporter Ronnie har opdaget et helt nyt slags dyr. Det tror han i hvert fald selv. Stefan tager ud for at møde den verdenskendte sangfugl Antonio fra Argentina, som er i Danmark for at give koncert. Og så er der også tid til en sportsnyhed fra VM for lange slanger, et klip fra dyrenes årlige vittighedsfestival og en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

08:40  

Oda Omvendt (10)
Oda Omvendt (10) Oda Omvendt samler børnene fra Sort Stue, for de vil have deres forældres fantasi tilbage - nu! Måske de endda også kan finde ud af, hvorfor Balder altid er så sur og tvær? Børnene har et hemmeligt trick i ærmet, og sammen er de stærkere end nogensinde før. Det får en forskrækket Balder snart at føle, og så bliver der fest i gaden på bedste Oda Omvendt-manér...

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

10:05  

Fra bøllehund til bedsteven (1:7)
Fra bøllehund til bedsteven (1:7) Norsk dokumentarserie fra 2020. (Fra bølle til bestevenn) Hvad stiller du op, hvis din pelsklædte bedsteven bider, bjæffer og generelt opfører sig som en bølle? Hundetræneren Maren Teien Rørvik hjælper seks hundeejere med at få styr på deres uvorne firbenede venner.

10:05  

Dyrelivet døgnet rundt
Dyrelivet døgnet rundt Tysk naturprogram fra 2020. (Wildlife 24) Der sker meget på et døgn. Når vores verden går fra den ene yderlighed til den anden. Her følger vi dyrelivet i 24 timer - fra smuk fuglesang i de tidlige morgentimer til pattedyr, der søger skygge i middagsheden eller køler sig ned i floden, indtil mørket kryber ind, og rovdyrene går på jagt efter mad.

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (148)
Antikkrejlerne med kendisser (148) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

09:00  

Skål for Europa - med Anders Fogh Rasmussen (4:6)
Skål for Europa - med Anders Fogh Rasmussen (4:6) Bourgogne og EU-begejstring Tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen og vinentusiasten Morten Brink Iwersen tager på et europæisk roadtrip igennem klassiske vindistrikter og politiske dilemmaer. I Frankrig er der EU-begejstring og statsministerbekendelser på menuen - og så er det høsttid i det fashionable Bourgogne. Tilrettelæggelse: Jacob Basbøll.

09:30  

Skål for Europa - med Anders Fogh Rasmussen (5:6)
Skål for Europa - med Anders Fogh Rasmussen (5:6) Kraftig vin og catalansk selvstændighed Tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen og vinentusiasten Morten Brink Iwersen tager på et europæisk roadtrip igennem klassiske vindistrikter og politiske dilemmaer. I Spanien vil de catalanske vinbønder være selvstændige for enhver pris, tidligere premierminister José Maria Aznar vil til gengæld slå oprøret ned. Og midt i det hele står 100 år gamle vinstokke roligt, som de altid har gjort. Tilrettelæggelse: Jacob Basbøll.

10:00  

Museets eventyrlige skatte (4:6)
Museets eventyrlige skatte (4:6) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Secrets of the Museum) Victoria and Albert Museum har det formål at udstille det bedste inden for kunsthåndværk og formgivning. Denne gang kæmper konservatorerne med et femogtres meter langt fotografi, der fremstiller normannernes erobring af England i 1066. Et stykke musikhistorie bliver føjet til rock og pop-samlingen. Og en 130 år gammel gipsafstøbning bliver shinet op med en konservator-peeling.

10:50  

Museets eventyrlige skatte (5:6)
Museets eventyrlige skatte (5:6) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Secrets of the Museum) Magasinerne på Victoria and Albert Museum rummer mange tusind eksempler på nyskabende kunsthåndværk og design, både gammelt og nyt. Denne gang bliver første udgivelse af Shakespeares samlede værker shinet op. En elegant handske får nyt liv. Og en slidt og hemmelighedsfuld kuffert, der har ligget ubemærket hen i 50 år, bliver støvet af. Hvem var den oprindelige ejer?

11:35  

Landsbyen (17:44)
Landsbyen (17:44) Dansk serie fra 1994. Eva opsøger Astrid, som hun stadig ikke har hørt fra, i København - men Astrid er rasende og afviser hende. Da det kommer frem, at Evas mange penge, har fået fatale konsekvenser for Mikael, ser Aksel også sit forhold til Eva smuldre - og han må gribe ind. Frank derimod er på den grønne gren og øjner succes og rigdom i kølvandet på sit samarbejde med Matisen - men de skal lige have en borgmester og en lokalplan helt på plads. Eva: Chili Turèll. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Aksel: Niels Skousen. Frank: Søren Østergaard. Astrid: Helene Egelund. Karen: Lene Falck. Johannes: Waage Sandø. Matisen: Peter Schrøder. Thomas: Lars Simonsen. Kjeldsen: Lars Knutzon. Desuden medvirker: Kirsten Lehfeldt, Henning Jensen, Preben Ravn og Michelle Bjørn-Andersen. Manus: Stig Thorsboe og Peter Thorsboe. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Claus Loof. Musik: Bo Holten. Sendt første gang 1884

TVR

09:05  

Pyjamasheltene II (40)
Pyjamasheltene II (40)

09:15  

Hørmehunden
Hørmehunden

09:30  

Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre
Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre Konrad er glad for sit sovedyr Snefnug, som ser sej ud og har monstre på trøjen. Da Rosa kommer på besøg hos Konrad finder de på historien "Snefnug ude og fange monstre", hvor Snefnug er en supersej monsterjæger med tasken fuld af monsterjægerudstyr. Der er ikke det monster, som Snefnug ikke kan spore med sine superhovedtelefoner. Men en dag kommer der et nyt listigt monster til byen. Det stjæler legetøj og lister på puder, så Snefnug ikke kan spore det. Nu må Snefnug forsøge at lægge en legetøjsfælde for det listige Legetøjsmonster.

09:50  

Ramajetterne II (7)
Ramajetterne II (7) Vennerne i lufthavnen er noget chokerede over at finde en lille baby i check-in. Det er ikke den slags "glemte sager" de er vant til, og der skal tænkes hurtigt, hvis en katastrofe skal undgås.

10:05  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5) Det ser ud til, at DiktaThor endelig har haft held med at få ram på superhelten Sprinter, som nu er flygtet fra problemerne. Men er han nu også det? Eller bruger Sprinter bare sin superheltehurtighed til at overrumple DiktaThor?

10:05  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3) Superhelten Sprinter får problemer, da skurken DiktaThor bruger en hjemmelavet hårfjerner til at tage magten over Bhilkas befolkning. Men han har glemt, at der er én pelsløs skabning på planeten, som altid står klar til at hjælpe Sprinter; nemlig Leo.

10:10  

Bamselægen - Ondt i skulderen og influenza (2)
Bamselægen - Ondt i skulderen og influenza (2) Aksel har ringet efter Bamselancen, fordi hans bamse Dino har rigtig ondt i armen. Sammen med Sandra finder han ud af, at Dinos skulder er gået af led, og med en særlig teknik bliver den hevet på plads. Bagefter hjælper Aksel med at gå stuegang hos en bamse, der er indlagt med influenza, og for at der ikke skal spredes smitte til andre bamser, ligger den i isolation.

10:30  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (9)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (9) I fængslet er Kristian ved at slippe ud, men Hanne Riffel opdager ham. Heldigvis har Jose en plan for, hvordan Kristian kan slippe fri! Bjørn prøver at stå imod Reichardt Thomsens dårlige ånde på glas - men kommer han til at afsløre, hvor grundloven er gemt?

10:40  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) John ønsker sig en racercykel, så han kan være med i et rigtig cykelløb. Men da dilleren stjæler en cykel og snyder sig til at vinde cykelløbet, må John lære, at snyd og tyveri ikke er vejen frem.

10:40  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John skal ud med skraldet, men ser sit snit til at vinde over skraldebilen. Med sin diller er han meget hurtigere til at få samlet alt skrald på gaden, men hvad mon man så skal gøre med alt skraldet, når man har samlet det sammen -dilleren har selvfølgelig et bud, men går det nu an?

10:45  

Onkel Rejes Sørøvershow (5)
Onkel Rejes Sørøvershow (5) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Adrian, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lyserøde sørøverbukser, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Adrian og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:10  

Hr. Skægs hotel - Den syge læge (11)
Hr. Skægs hotel - Den syge læge (11) Hr. Skæg må sige "gesundheit" til lægen fra Tyskland, som nyser hele tiden. Lægen vil til stranden, men det går jo ikke, når man er syg. Hr. Skæg må kæmpe for at holde lægen i sengen, så han kan blive rask.

11:25  

Vilde venner (2)
Vilde venner (2) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigrid og Fransiska, der har vagten i klubhuset. De skal hjælpe et pindsvin med dårligt ben, redde en flok egernunger, der ikke kan finde deres mor og så er der en svane, der skal sættes fri.

11:45  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I den sidste kvartfinale skal de havfriske Fiskerne køre imod det hvirvlende Team Tornado. Det går vildt for sig, når de to hold skal køre ned ad Striben, ud på specialbanen mellem vilde dyr i Zoologisk Have og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold får den sidste plads i semifinalerne.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

13:45  

Kender Du Typen? 2018 - Med finkultur og russisk gadevold
Kender Du Typen? 2018 - Med finkultur og russisk gadevold I tegnebogen er der et sæsonkort til Louisiana Museet, og på tabletten bliver der bingewatchet russiske "road rage" videoer. Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal bruge alle deres evner for at regne ud, hvem tegnebogen og tabletten tilhører, når de gæster en lejlighed på Nørrebro. Vært: Mads Steffensen

14:30  

Fader Brown IX (8:10)
Fader Brown IX (8:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Bunty bliver genforenet med Fader Brown, da de sammen skal efterforske en mørk hemmelighed på et ungdomsfængsel for piger.

14:30  

Fader Brown IX (6:10)
Fader Brown IX (6:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Fader Browns stilling bliver truet, da han kommer i konflikt med et indflydelsesrigt nyt sognemedlem.

DR2

12:05  

Landsbyen (18:44)
Landsbyen (18:44) Dansk serie fra 1994. Frank får igen problemer med sine forretninger med Matisen, fordi han har røbet deres planer og forretningsmetoder overfor Sanne, som igen har røbet dem overfor Gerhard, som igen prøver at stikke en kæp i hjulet - så Matisen må gå radikalt til værks. Mikael blev fundet død i fængslet, af en overdosis, efter den hårde dom, som Eva kunne have reddet ham fra ved i tide at have fortalt, hvor de mange penge kom fra. Selv om Aksel overfor Astrid, prøvede at påtage sig skylden, føler Astrid sig totalt forrådt af Eva - for det var Eva, hun stolede på. Eva: Chili Turèll. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Aksel: Niels Skousen. Frank: Søren Østergaard. Astrid: Helene Egelund. Karen: Lene Falck. Johannes: Waage Sandø. Matisen: Peter Schrøder. Mille: Kirsten Lehfeldt. Gerhard: Henning Jensen. Desuden medvirker: Stig Hoffmeyer, Kirsten Norholt, Lars Knutzon, Lotte Olsen, Marie Ingerslev og Michelle Bjørn-Andersen. Manuskript: Peter Thorsboe og Stig Thorsboe. Instruktion: Tom Hedegaard. Foto: Claus Loof. Musik: Bo Holten. Sendt første gang 1994

12:35  

Alt forladt - Scala-bygningen
Alt forladt - Scala-bygningen Den "gamle" Scala-bygning er nu revet ned, men før den blev det, nåede de to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff at udforske stedet og dokumentere det for eftertiden. Det bliver også en chance for at genopleve deres ungdom. Tilrettelæggelse: Morten Steenstrup Sendt første gang 04.02.13

12:50  

Reklamer til tiden (1:8)
Reklamer til tiden (1:8) - om vores tøj, fra galocher til g-streng. Brystfagre madammer, smækre blondiner og åh så naturlige 70'erpiger.Gamle sjove reklamefilm viser, hvordan moden har forandret sig markant i det tyvende århundrede. I gamle dage skulle tøj hovedsagligt være praktisk og billigt. I dag er tøj en stor del af vores identitet. I gamle dage var vi pakket ind fra top til tå; i dag vrikker vores døtre rundt næsten afklædte. Oplev et hav af sjove modereklamer, bl.a. for 'fint tøj fra Brugsen i 20'erne', for brylcreme i 50'erne og Wrangler i 70'erne. Vært: Liv Thomsen. Sendt første gang 31.10.03

13:30  

Anders Lund Madsen på Den Yderste Ø (1:3)
Anders Lund Madsen på Den Yderste Ø (1:3) I den fjerneste ende af Færøerne ligger Fugloy. 800 får og 44 færinger ved bredden af verdenshavet. Som brændingen gnaver af klipperne i den sidste vig, så æder nutiden sig ind på øen. Men stadig hænger øboerne fast på fjeldet med det yderste af neglene. Hvem er de? I første episode bliver Anders inviteret på grindehval hos en bedstemor. Fårene skal klippes og tælles. Et af øens sidste ægtepar overvejer hvornår de skal flytte. Og så får en længselsfuld kæreste sin sømand hjem.

14:00  

Anders Lund Madsen på Den Yderste Ø (2:3)
Anders Lund Madsen på Den Yderste Ø (2:3) I den fjerneste ende af Færøerne ligger Fugloy. 800 får og 44 færinger ved bredden af verdenshavet. Som brændingen gnaver af klipperne i den sidste vig, så æder nutiden sig ind på øen. Men stadig hænger øboerne fast på fjeldet med det yderste af neglene. Hvem er de? I anden episode har viceborgmesteren problemer med renovationen på øen. Desuden møder Anders tre forskellige sømænd. Én som lige er startet. Én som er midt i livet. Og én som har det hele bag sig. Og så er der grind!

14:30  

Arne Jacobsens moderne Danmark
Arne Jacobsens moderne Danmark Dokumentar om den ulydige skoledreng med talent for at male, der blev en af vores største arkitekter. Hans ideer var forud for sin tid og fik ofte kritik, men i dag, 50 år efter hans død, står Arne Jacobsens skoler, rådhuse og biblioteker stadig og tegner det moderne Danmark.

TVR

12:15  

Op og hop (2)
Op og hop (2) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver politigymnastik.

12:30  

Rosa fra Rouladegade II (4)
Rosa fra Rouladegade II (4) Mads har en mormor, som er god til at bage kager. Faktisk er kagerne så gode, at hun sjældent selv når at smage dem, fordi resten af familien spiser det hele. Så nu har Mads besluttet, at mormor skal have sin helt egen kage, fuld af alt det hun allerbedst kan lide. Og findes der nogen, der er bedre til at lave kageoverraskelser end Rosa? Sammen forklæder de sig som skorstensfejere og udspionerer mormor, for at finde ud af hvordan kagen skal være.

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10)

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6)

12:55  

Monster Buster
Monster Buster Esther er rigtigt træt at sit dumme fantasi-monster, der har flagermusevinger og masser af øjne. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og nogle seje flagermusevinger, og sammen buster de Esthers monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

12:58  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stegosaurus var en langsom dinosaur. Derfor var det svært at slippe ud af truende situationer, så i stedet måtte Stegosaurus blive på stedet og forsvare sig. Men hvordan gjorde den?

13:15  

Ramasjang Mysteriet II (4)
Ramasjang Mysteriet II (4) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

13:45  

Onkel Rejes sørøvershow II (3)
Onkel Rejes sørøvershow II (3) Dr. John har kidnappet Magnus' storebror Sofus for at koge ham om til en luksus-creme. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt redningsmission. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:00  

Motor Mille og uniformerne - Skorstensfejer (5)
Motor Mille og uniformerne - Skorstensfejer (5) Motor Mille får lov at kravle højt op, når hun besøger en skorstensfejer for at forstå, hvordan de hjælper os med at rense skorstenene. Motor Mille får lov til selv at rense to store skorstene, og får øjnene op for, hvor seje skorstensfejere er, og hvorfor de egentlig har høj hat på.

14:15  

Sprinter Galore (1)
Sprinter Galore (1) Magnus er en meget superhelte fikseret dreng, men nabopigen Viola går ikke lige så meget op i Magnus fantasiverden som han selv. Da Magnus sidder og spiser aftensmad ser han noget mystisk styrte ned i haven, men alligevel sender hans mor ham ned med skraldet. Da han kommer ned til skraldespanden møder han rumvæsnet Sprinter Galore, og da han har superheltekræfter må han jo være en ægte superhelt. Sprinter flytter ind hos familien til stor ærgrelse for Magnus mor, fordi der findes jo ikke superhelte

14:30  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

14:55  

Gilbert Syltespire
Gilbert Syltespire Total måneformørkelse + Telefrø

DR1

15:15  

Fader Brown IX (9:10)
Fader Brown IX (9:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Fader Brown efterforsker personalet på et lokalt kursted, da en tidligere ansat bliver myrdet.

15:15  

Fader Brown IX (7:10)
Fader Brown IX (7:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Da far Brown besøger Chummys ferielejr, tager det ikke lang tid, før nogen dør.

16:00  

Familien Löwander III (5:8)
Familien Löwander III (5:8) Svensk dramaserie fra 2019. (Vår tid är nu) Maj 1971. Der er gået tre år, siden Christina forlod Nina og natklubben. I al hemmelighed bor hun på en gård sammen med John og resten af venstreslænget. Uno er blevet politimand og kommer på sporet af dem. Nina får at vide, at hun har et barnebarn og forsøger at komme i kontakt med Christina. Gustav og familien kommer hjem fra Tanzania - men anledningen er ikke den, som alle tror.

16:00  

Valget om forsvarsforbeholdet er afgjort
Valget om forsvarsforbeholdet er afgjort TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

DR2

15:30  

Historiequizzen: Andelslandsbyen
Historiequizzen: Andelslandsbyen I aften er Historiequizzen landet midt i 1940érne, nærmere betegnet i andelslandsbyen Nyvang i Holbæk. Adrian Hughes tager deltagerne med på mejeri, i brugsen og husmandsbruget, hvor de bl.a. skal svare på om danske svin blev fodret med skummetmælk i slutninger af 1800-tallet? Aftenens deltagere er Hanne Fabricius, Kåre Johannessen, Trine Halle og Christian Donatzky.

16:00  

Historiequizzen: Rundetårn
Historiequizzen: Rundetårn Historiequizzen besøger i aften et af de mest ikoniske byggerier i det københavnske bybillede; Christian 4.'s Rundetårn. Her fører Adrian Hughes deltagerne ud og ind ad alle tårnets kringelkroge, og de skal bl.a. svare på, om Christian 4. mon troede, at månen var universets centrum? Aftenens deltagere er Hanne Fabricius, Kåre Johannessen, Trine Halle og Christian Donatzky.

16:30  

Verdens smukkeste togrejser
Verdens smukkeste togrejser Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Comiso til Etna. Denne gang kører vi ud på en vild og smuk togtur på den historiske sicilianske togstrækning Circumetnea. En rejse, der bringer os forbi Donnafugata slot, den historiske by Syrakus og videre hele vejen rundt om den berømte vulkan Etna, indtil vi når toppen. På vejen møder vi de folk, som bor og arbejder langs denne meget specielle toglinje.

17:15  

Verdens smukkeste togrejser
Verdens smukkeste togrejser Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra La Spezia til Genova. Denne gang kører vi ud på en fortryllende togtur langs en af Middelhavets mest vidunderlige kyststrækninger. En rejse, der bringer os gennem nationalparken Cinque Terre med de fem pittoreske byer, den historiske havn i Santa Margherita og et smut højt op i bjergene med jernbanen Genova-Casella. På vejen møder vi de folk, som bor og arbejder langs denne meget specielle toglinje.

TVR

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Hey Duggee (48)
Hey Duggee (48)

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:51  

Simon III
Simon III

15:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

16:25  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:35  

Paw Patrol (1)
Paw Patrol (1) Tegnefilm med dansk tale Vandhunde + Vovser til efterårsfest

17:00  

Bamselægen - Teddy er gravid (1)
Bamselægen - Teddy er gravid (1) Uma kommer ind på Bamselægens hospital med sin bamse Teddy, fordi den har fået rigtig ondt i maven. Faktisk er maven også vokset på det sidste. Sandra undersøger Teddy, og det viser sig, at den er gravid. Uma hjælper til ved fødslen af en lille ny bamse.

17:20  

Walter og Trofast - En særlig ferietur
Walter og Trofast - En særlig ferietur Modellervoksfilm om det skøre par. I denne film har de ikke noget ost i huset - men så kan man da selvfølgelig altid tage en tur til månen.

17:40  

Gurli Gris - Verden rundt med Gurli
Gurli Gris - Verden rundt med Gurli Tegnefilm med dansk tale

17:59  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

DR1

18:00  

AntikQuizzen
AntikQuizzen Der er finale i AntikQuizzen, hvor deltagerne dyster på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Ugens tre vindere har hver taget en ny ting med som indgår i konkurrencen, og så skal deltagerne prissætte en flot veteranknallert og prøve kræfter med "Matador-runden". Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen

18:00  

AntikQuizzen
AntikQuizzen I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster Lars, Margit og Mads har hver taget en ting med, som indgår i konkurrencen. I aften skal deltagerne blandt meget andet gætte prisen på et eksemplar af det første Anders And blad. Aftenens vinder går direkte videre til ugens finale. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

I hjernen på stjernen - Annika Aakjær (3:5)
I hjernen på stjernen - Annika Aakjær (3:5) Den psykologiske manipulator Jan Hellesøe og tv-værten Josefine Høgh vil over to dage presse musiker og entertainer Annika Aakjær til det yderste. Det sker gennem samtale og nøje konstruerede eksperimenter, hvor minder, følelser og personlige relationer vækkes til live. Annika bliver lagt i hypnose og skal lære at fokusere for ikke at mærke smerte, når Jan stikker en nål gennem hendes hånd.

DR2

18:00  

Historiequizzen: Skibsklarerergården i Helsingør
Historiequizzen: Skibsklarerergården i Helsingør Snyd, straf og let tjente penge er emnerne når Adrian Hughes og Historiequizzen tager på tidsrejse til 1700-tallet, hvor Øresundstolden er med til at gøre Helsingør til en international handelsby. Aftenens deltagere er Hanne Fabricius, Kåre Johannessen, Trine Halle og Christian Donatzky.

18:30  

Historiequizzen: Amager Museum
Historiequizzen: Amager Museum I aften tager Adrian Hughes festdragten på når Historiequizzen tager tilbage til dengang hvor hollænderne gjorde Amager til hele Københavns spisekammer. Deltagerne bliver afkrævet svar om amagerhylder, amagergæs og amagerkål. Aftenens deltagere er Hanne Fabricius, Cecilie Nielsen, Trine Halle og Kåre Johannessen.

19:00  

Danmarks Hemmelige Politi: Farlige frihedstanker
Danmarks Hemmelige Politi: Farlige frihedstanker De kan se dig og høre dig og de kan følge dit mindste skridt - hvis de vil. I 200 år har Danmark haft en efterretningstjeneste. En skjult verden af overvågning, skygning, hemmelige koder, telefonaflytning, meddelere og spioner. En verden hvor intet er privat i kampen mod terror, spionage, voldelige optøjer og andre trusler mod statens sikkerhed. Det hele begynder med den franske revolution i 1789. Den franske konge er blevet halshugget og i Danmark frygter Frederik 6. at det samme kan ske for ham

19:30  

Verdenskrigens danske skygger (4:4) - Ingen vej tilbage
Verdenskrigens danske skygger (4:4) - Ingen vej tilbage Efter 1. verdenskrig var der håb - men nu vokser uroen. Krisen kradser, ideerne radikaliseres og den næste katastrofe - 2. verdenskrig er lige om hjørnet.

20:00  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:42  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John får et gevær af Oldemor, og bliver bedt om at gå ud og skyde deres aftensmad - allerhelst en fasan. Verdens længste diller og et gevær er dømt til at gå galt, og sjovt nok kommer John da også hjem med en pizza og en gennemskudt diller.

18:42  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

18:44  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

18:50  

100% Ulv
100% Ulv

19:10  

Wild Kratts (3)
Wild Kratts (3)

19:35  

Svampebob Firkant X
Svampebob Firkant X Mimikergalskab + Besat af orme

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Rosenmeiers Rejse: Hjælpeløs i Dubai (3:3)
Rosenmeiers Rejse: Hjælpeløs i Dubai (3:3) Dubai skulle være verdens bedste sted at leve med et handicap. Og der er også flere danske familier med børn med handicap, som hellere vil bo her end i Danmark. Men er der en bagside af medaljen? Peter Rosenmeier rejser til byen for at opleve på sin egen krop, om det her virkelig også er verdens bedste sted for en som ham med handicap. Tilrettelæggelse: Caroline Lotz

21:55  

Vera: Tirsdagsbarn
Vera: Tirsdagsbarn Engelsk krimiserie fra 2016. (Vera: Tuesday's Child) Liget af en ung mand findes smidt i en hule i en skov, hvor teenagere kommer for at feste. Sporene fører kriminalinspektør Vera Stanhope til et tivoli - og til et lokalt præstepar. Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

23:25  

Gift ved første blik USA V (8:19)
Gift ved første blik USA V (8:19) Kærlighedseksperiment fra 2017. Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik'. Bryllupsrejsen er overstået. Parrene er ved at flytte sammen, og nu er det tid til at møde svigerfamilierne - og det er ikke helt nemt!

DR2

21:00  

Nul stjerner - Forlænget weekend i Polen
Nul stjerner - Forlænget weekend i Polen I Polen starter Morten og Jans eventyr på Hotel Start, Polens dårligste anmeldte hotel. De besøger den største beboelsesblok i Katowice, drikker en øl med landets største ølkrussamler og tager temperaturen på polens udvikling. Og så skal der smages på fisk i gelé.

21:30  

Den store stygge verdensøkonomi - Valuta
Den store stygge verdensøkonomi - Valuta Dollars, bitcoins og kroner. Vi startede med bytteøkonomi, og nu er krypto det nyeste skud på stammen. Esben laver kryptokunst og forsøger at bytte sig til et Rolex, mens han prøver at få svar på, hvorfor vi ikke bare begraver kontanter, og hvordan fremtidens penge ser ud.

22:00  

Signe Molde på udebane - hos de danske abortmodstandere
Signe Molde på udebane - hos de danske abortmodstandere Signe møder nogle af de 3000 danske abortmodstandere i foreningen Retten til Liv, der kæmper for at gøre abort ulovligt i Danmark. Men kan abortmodstanderne godt forstå, at nogle griner af lige netop den holdning i 2020? I denne programserie møder Signe Molde en række mennesker med stærke holdninger eller en markant livsstil for at undersøge, hvad de kan grine af sammen... og hvad de ikke kan.

23:00  

Drabet på Per Vålnes (4:5)
Drabet på Per Vålnes (4:5) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Vålnes-saken) Der er nu gået 380 dage, siden Per Vålnes blev meldt savnet. Men politiet står stadig uden gerningssted, lig eller drabsvåben. Med tre sigtede i varetægt skal politiet finde bevis for skyld eller uskyld i det formodede drab på Per Vålnes. Findes der spor under gulvbrædderne på landevejskroen Vollan Gjestestue?

23:45  

Drabet på Per Vålnes (5:5)
Drabet på Per Vålnes (5:5) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Vålnes-saken) Trods tre et halvt års efterforskning står politiet stadig uden nok beviser til at kunne tiltale de sigtede. I 2015 henlægger rigsadvokaten Vålnes-sagen grundet utilstrækkelige beviser. Og de tre sigtede defineres dermed som uskyldige. Sagen er stadig uopklaret, men både historier og rygter florerer. Findes der flere efterforskningsskridt at tage?

TVR
DR1

00:15  

Fader Brown IX (3:10)
Fader Brown IX (3:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) En barnemorder bliver myrdet. For at opklare sagen, må Fader Brown må dykke ned i fortiden og rippe op i gamle sår.

00:15  

Fader Brown IX (1:10)
Fader Brown IX (1:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Goodfellow er vidne til, at Mallory retter en falsk anklage mod en uskyldig mand. Og så beder Goodfellow Fader Brown om hjælp.

01:00  

Fader Brown IX (4:10)
Fader Brown IX (4:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) En person med en plaget sjæl fra dukker op igen. Og fader Brown bliver nødt til at undersøge trossamfundet Church of Apollo.

01:00  

Fader Brown IX (2:10)
Fader Brown IX (2:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Mrs. McCarthy får en ubehagelig fødselsdagsgave, da hendes liv bliver truet af en mystisk og hævngerrig engel.

01:45  

Nak & Æd - en tjur i Sverige (8:10)
Nak & Æd - en tjur i Sverige (8:10) Sæson 8 (2017). Skov i alle retninger. Kilometer efter kilometer af granskov og søer. De to venner er i Sverige for at prøve kræfter med en af landets sværeste jagtformer. De skal have fat på en tjur. Men byttet er sky, og i denne del af landet er det ulven, som er på hjemmebane i skoven.

02:30  

Hammerslag 2018 (15)
Hammerslag 2018 (15) Flere og flere lader sig lokke af Djurslands idyl og vælger at bytte storbyen ud med landet og naturen. Hold Øst og Vest falder da også pladask for aftenens første ejendom, der ligger i den lille landsby, Enslev, ikke langt fra Grenå. Her følger der både egen fiskesø og orangeri med i prisen. Næste udfordring er et sommerhus på Helgenæs, som har en af halvøens bedste beliggenheder, og så bliver holdene præsenteret for en bolig, der er bygget af tømmer transporteret hele vejen til Djursland fra den anden side af Atlanten. Det er virkelig et syn, der får hold Øst og Vest til at spærre øjnene op. Vært: Christian Degn

02:30  

Hammerslag 2018 (14)
Hammerslag 2018 (14) Der er ekstra mange hemmeligheder på programmet i aften, når Hammerslag tager fusen på hold Øst og Vest. Vi byder nemlig på tre boliger til næsten samme pris! Det ved mæglerne naturligvis ikke, og hvor meget kan man så få for den samme pose penge, hvis man skal købe bolig i Aarhus, Randers og Hobro? Vært: Christian Degn

03:15  

Kender Du Typen? 2018 - Med kaffebar og luksushonning
Kender Du Typen? 2018 - Med kaffebar og luksushonning Hvem er det, der gerne selv svinger malerpenslen og altid går i uldsokker, men også bliver inviteret til bal hos Dronningen? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger et ungt hjem i det centrale Aarhus. Vært: Mads Steffensen

DR2

00:30  

Ritualet (1:4)
Ritualet (1:4) Tysk-østrigsk thrillerserie inspireret af 'Broen'. (Der Pass) Et frossent lig bliver fundet i et bjergpas i de sneklædte Alper - præcis på grænsen mellem Tyskland og Østrig. Den unge Ellie Stocker fra det tyske kriminalpoliti og hendes desillusionerede østrigske kollega Gedeon Winter kaldes begge ud til gerningsstedet. Snart må det umage par indse, at de står over for en brutal, koldblodig og yderst intelligent modstander.

02:00  

Parterapi - elsker du mig stadig?
Parterapi - elsker du mig stadig? Amerikansk dokumentarserie fra 2019. (Couples Therapy) Psykologen Orna Guralnik flytter sin praksis online. Hvordan påvirker coronapandemien parrenes liv og parforhold?

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, PANDRUP.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0528010700